Viewer Handvat Kernkwaliteiten: Inspiratie voor plannenmakers


IDgis heeft de viewer gebouwd voor het Handvat Kernkwaliteiten Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Wilt u als particulier of bedrijf iets nieuws beginnen, uitbreiden of verbouwen wat mogelijk van invloed is op het landschap, dan kunt u met de Viewer Handvat Kernkwaliteiten snel zien wat de impact van uw plannen is op een aantal wezenlijke kenmerken, zoals de afwisseling tussen open en gesloten landschapsvormen, het groene karakter, het reliëf en cultuurhistorische waarden. Het Handvat inspireert en stimuleert initiatiefnemers om plannen beter in te passen in het karakteristieke Zuid-Limburgse landschap.

www gifcreator me xjboxn

Via logische stappen naar compleet rapport

Als initiatiefnemer doorloopt u via de Viewer een aantal logische stappen, waarbij u ondersteund wordt door relevante locatiegebonden informatie op het gebied van landschappelijke kwaliteiten. Als resultaat kunt u met één druk op de knop een uitvoerig rapport uitdraaien, dat specifiek van toepassing is op uw initiatief. Het rapport bestaat uit relevante kaarten, informatie over de landschappelijke kwaliteiten en suggesties om deze kwaliteiten te versterken. Het rapport is geen juridische basis voor het al dan niet verkrijgen van een vergunning, maar stimuleert om de plannen en ontwerpen zo goed mogelijk in te passen in het prachtige Zuid-Limburgse landschap.

Specialist Ruimtelijke Viewers

IDgis manifesteert zich al jaren als specialist op het gebied van ruimtelijke viewers waar kaarten en teksten beiden een prominente rol spelen. Voor deze opdracht heeft IDgis daardoor de juiste kennis in huis. Bestaande componenten kunnen worden hergebruikt, waaronder de geavanceerde printfunctie, waarmee kaarten op elk gewenst formaat perfect geprint kunnen worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Sandro Neumann

Sandro Neumann