Onze diensten

IDgis is zowel ontwikkel- als adviesbureau. Onze expertise en ervaring op het gebied van software ontwikkeling, geodata en open source projecten, zetten wij regelmatig in bij adviesprojecten. Heeft u voor langere tijd expertise nodig, dan kunt u onze specialisten ook inhuren via detachering. Onze oplossingen zijn bijna altijd cloud oplossingen (SaaS). We bieden daarom professionele hosting tegen aantrekkelijke hostingtarieven.

Software Ontwikkeling

IDgis heeft ruime ervaring met het bouwen van databases, gebruikersinterfaces, programmatuur voor cartografische presentaties en programmatuur voor geografische selecties. Ook kunnen wij voor u een verkennend onderzoek doen naar innovatieve technische mogelijkheden, zoals dat bijvoorbeeld is gebeurd voor het recherche team Noord-Oost Gelderland in het project DynaCAP.

Lees meer …

software

Hosting

IDgis biedt professionele hosting aan voor producten en projecten van onze opdrachtgevers. Het grote voordeel voor onze klanten is dat er één aanspreekpunt is voor zowel het product als voor de hosting. In de praktijk kunnen wij daardoor wensen sneller realiseren en eventuele problemen vlot verhelpen. Ook als u nog geen klant van ons bent, kunnen wij voor aantrekkelijke tarieven hosting aanbieden, eventueel in combinatie met onderhoud van uw applicaties.

Lees meer …

software

Advisering

IDgis wordt regelmatig gevraagd om een deskundig advies te geven, omtrent oplossingsrichtingen, de keuze voor de juiste (open source) software en algemene opzet van geodata projecten. Heeft u tijdelijk (extra) GIS expertise nodig, dan is het wellicht interessant voor u om onze GIS experts op projectbasis in te huren.

Lees meer …

consultancy

Detachering

Als u voor langere tijd expertise nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van detachering. De medewerkers van IDgis zijn flexibel, hebben specifieke kennis op de verschillende terreinen en zijn tegelijkertijd breed georiënteerd.

Lees meer …

detachering

Opleidingen

IDgis is specialist op het gebied van open source GIS. Onze ervaring en deskundigheid combineren wij graag in klantgerichte opleidingen. Wij kunnen u incompany trainingen aanbieden, of trainingen bij IDgis aan huis. De inhoud en omvang van de trainingen wordt in overleg met u bepaald.

Lees meer …

software

Meer informatie

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink.

Herman Assink Directeur IDgis BV