De kracht van IDgis

Wij doen graag een stap extra. Wij zijn pas tevreden als u blij bent met het resultaat.

Een van onze klanten noemde ons “bijna niet commercieel” genoeg, doelend op onze houding om pas tevreden te zijn, als de klant tevreden is. Wij doen inderdaad graag een stap extra om dat te bereiken. Deze houding zorgt, wat ons betreft, voor duurzaam commercieel succes.

IDgis werkt aan grote projecten die er toe doen

IDgis is vertrouwd met grote, organisatorisch uitdagende projecten, waarbij zicht op het geheel nodig is. Onze expertise zetten wij sinds jaar en dag in voor grote organisaties zoals provincies, rijk en politie. Ook in multidisciplinaire projecten zijn wij regelmatig specialistisch partner. Door onze samenwerkingsverbanden en uitgebreide kennisnetwerk, haalt u met IDgis bovendien nog meer kennis in huis.

We denken met u mee, werken met u samen. Uw werkproces staat voor ons centraal, daarom vragen wij door op uw eisen en wensen.

Niet zelden zien wij in de uitvraag, dat er bepaalde denkrichtingen niet zijn betreden, of onvoldoende zijn ontgonnen. Kansrijke oplossingen dreigen daardoor buiten beeld te geraken. Daarom vragen wij door. Bovendien koppelen wij tussenresultaten regelmatig terug. Navraag leert dat onze klanten deze proactieve houding zeer waarderen, omdat ze grip op het project hebben en het als een gezamenlijk proces ervaren.

IDgis biedt duidelijke, aantrekkelijke systemen. Korte inleertijden, zodat u snel bezig kunt met het echte werk.

Technisch moeten onze oplossingen dik in orde zijn, maar de gebruiker bepaalt uiteindelijk het succes. Daarom vinden wij het belangrijk om los te komen van de techniek en vanuit de gebruiker te redeneren. Wat daarbij helpt zijn onze mock-ups, die in een vroeg stadium van het project laten zien wat u krijgt. Daarnaast maken we gebruik van gebruikerspanels. Dit levert inzichten op waardoor het eindproduct intuïtiever en beter wordt, zodat u snel up en running bent.

"IDgis is een team van integere en deskundige mensen, die geen uitdaging uit de weg gaan."

Als wij klanten vragen naar hun ervaring met IDgis, komt deze quote vaak bovendrijven. Hieruit spreekt wat ons betreft, dat wij erkenning krijgen voor onze manier van werken. Door onze deskundigheid, zijn wij in staat om uit te stijgen boven standaard oplossingen en kunnen wij complexe vraagstukken aan.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van ruimtelijke data? Neem dan contact met ons op via telefoon of onderstaand contactformulier.