Vacature Front End Developer

Werk je graag aan maatschappelijk relevante projecten in een kleine professionele organisatie? Ben jij nieuwsgierig en hou je van innoveren? Heb je ervaring met ReactJS of vergelijkbaar modern web framework? Dan is IDgis wellicht voor jou interessant! Bij ons ga je als Front End Developer onder andere werken aan PlanoView, de door IDgis ontwikkelde revolutionaire viewer voor omgevingsplannen. Affiniteit met Spring Boot, PostgreSQL, Open Layers en/of GIS in het algemeen is een pre.

Wie zijn wij?

vacature idgis

IDgis is een compacte flexibele organisatie met medewerkers die houden van technische uitdagingen, waarde hechten aan nauw klantcontact en elkaar stimuleren en prikkelen om nieuwe wegen te ontdekken. Bij voorkeur maken wij gebruik van Open Source software. En de sfeer? Die is professioneel én gezellig, zonder het gedoe van een grote organisatie! Wij willen ons als IDgis blijven ontwikkelen en daar speel jij ook een rol in.

IDgis is een bedrijf dat hoog staat aangeschreven als specialistisch partner in de open source GIS wereld. “Je hoeft niet groot te zijn om slim te zijn!”, wat blijkt uit onze track-record aan aansprekende projecten. En wat eigenlijk voor elk IDgis project geldt: samen optrekken met de klant zien wij als noodzakelijk voor succes. In de praktijk betekent dit onder andere willen weten wat er bij de klant leeft en doorvragen als het nog niet helder is. Deze aanpak wordt door onze klanten alom gewaardeerd. Voorbeelden van (publiek zichtbare) projecten van IDgis zijn: PlanoViewHandvatViewerGeoportaal OverijsselOmgevingswet software ontwikkeling en -advies.

Wat breng jij mee?

Om bij ons team te passen, moet je vooral nieuwsgierig en leergierig zijn. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met het ontwikkelen van webapplicaties op basis van ReactJS en/of AngularJS en het leuk vindt om ideeën uit te wisselen over het bouwen van dergelijke applicaties en de gebruikte software stack. Affiniteit met Spring Boot, PostgreSQL, Open Layers en/of GIS in het algemeen is een pré, maar heb je dat niet, dan is dat zeker geen belemmering.

Ons aanbod

  • Zelfstandig werken in een open, informele, integere en professionele organisatie;
  • Sterke afwisseling in opdrachten;
  • Werken aan interessante opdrachten van aansprekende opdrachtgevers (Provincies, Rijk, etc.,);
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Combinatie van thuiswerken en kantoor;
  • Kantoor in een prettige omgeving in centrum Rijssen (Twente, Overijssel);
  • Goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer;
  • Goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil je meer weten of direct solliciteren, dan kan je contact opnemen met Herman Assink.

Herman Assink Directeur IDgis BV

IDgis bv
Boomkamp 16
7461 AX Rijssen
0548-367280 | 06-22393526