Stem op de Landelijke Signaleringskaart!

Je kunt nu stemmen op de Signaleringskaart Externe Veiligheid voor de ‘Aandeslag-Trofee 2019’! De bijdrage van IDgis was een kolfje naar onze specialistische hand. We hebben gebruik kunnen maken van onze expertise op het gebied van applicaties, databases, web services en hosting. Zo hebben wij gezorgd voor optimalisatie van de snelheid van de applicatie, de beveiliging van de viewer en services, automatisering van data updates, ontwikkelen van database queries (algoritmen) voor het bewerken van gegevens en hebben wij een hosting-omgeving ingericht die garant staat voor hoge beschikbaarheid en snelheid. Om kans te maken op de trofee hebben we jouw stem nodig! Help je ons mee de trofee binnen te slepen?

aan de slag nominatie stem nu

Wat is dat, de ‘Aandeslag-Trofee’?

Veel overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven hebben inspirerende projecten om zich voor te bereiden op de Omgevingswet. Deze projecten verdienen het om in de spotlights te staan. Daarom is er jaarlijks een verkiezing voor de Aandeslag-Trofee. Van de 28 inzendingen zijn 5 projecten genomineerd. De Signaleringskaart is er daar één van. Dat op zich is al een grote eer, maar we willen uiteraard ook winnen!

De signaleringskaart

Wie is we? Wij zijn de Projectgroep DIS-IOV: Data-Infrastructuur, van deelprogramma 3 van de landelijke Impuls Omgevingsveiligheid (IOV). In de projectgroep is onder andere de Landelijke Signaleringskaart Externe Veiligheid ontwikkeld. Deze kaart biedt ruimtelijk inzicht in de risicobronnen en de zones die daarbij horen, in relatie tot de omgeving (kwetsbaarheid van objecten, bestemmingen). In de signaleringskaart wordt data van verschillende bronnen gebundeld, verrijkt en op een gebruiksvriendelijke manier digitaal ontsloten.

Ken je de signaleringskaart nog niet?

Bekijk dan het filmpje, waarin we precies laten zien wat er allemaal op de Signaleringskaart te zien is en waarom deze voor het werkveld zo’n waardevol instrument is.

Help je ons mee de trofee binnen te slepen?

Vind jij ook dat wij deze trofee mogen winnen? Stem dan vanaf 2 oktober op ons! Iedereen kan tot en met 17 november zijn of haar stem uitbrengen .
Alvast bedankt voor jullie stemmen. namens de projectgroep DIS, Anita van Mulken Projectleider