Omgevingsdocumenten viewer PlanoView 1.1 in productie

Er is de laatste tijd hard gewerkt aan onze viewer voor omgevingsdocumenten PlanoView. Samen met onze klanten hebben we PlanoView verder ontwikkeld. Met trots kunnen we nu melden dat PlanoView 1.1 in productie is gegaan. Highlights zijn o.a. de mogelijkheid om conceptversies van een omgevingsdocument te raadplegen en versies te vergelijken in de renvooiweergave. Lees verder en ontdek de mogelijkheid om PlanoView uit te proberen.

Afbeelding: PlanoView met de renvooiweergave geactiveerd. Is de tekst groen gemarkeerd dan is deze toegevoegd, Rood en doorgehaald betekent dat die tekst is verwijderd. Geel markeert een toelichting m.b.t. de wijzigingsvoorstellen. (Teksten zijn louter ter demonstratie)

‍Kaart, tekst en annotaties in samenhang

Of u nu werkt voor een gemeente, provincie of stedenbouwkundig bureau en omgevingsdocumenten maakt voor klanten, PlanoView is de meest gebruiksvriendelijke en complete viewer om omgevingsdocumenten te raadplegen en te controleren. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen IDgis en onze gebruikers/opdrachtgevers.

PlanoView is intuïtief, overzichtelijk en snel. De viewer toont de tekst en kaart in samenhang en biedt uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden zodat u snel wegwijs wordt in het document. U kunt zoeken op vrije tekst, adres (of klik in de kaart) en kenmerken en deze methoden met elkaar combineren. Via de deelknop kunt u de URL met de actuele viewer-weergave (het kaartbeeld en het door u gefilterde document) eenvoudig delen met anderen. U kunt ook kiezen om de actuele viewer-weergave te printen of op te slaan als pdf.

Uw eigen PlanoView beheren

De PlanoView beheermodule biedt de mogelijkheid om zelf plannen te laden, de viewer te verrijken met eigen kaartlagen en groepen aanmaken om onderscheid te maken in publieke en vertrouwelijke documenten. Is er een nieuwe aangepaste versie van een document, dan kunt u deze binnen enkele minuten via de beheermodule weer beschikbaar maken in PlanoView. Dit betekent dat u snelle iteratieslagen kunt maken en niet afhankelijk bent van de doorlooptijd bij de landelijke voorziening.

SaaS

PlanoView is Software as a Service (SaaS). Bij afname van PlanoView zorgen wij dat deze voor u wordt ingericht rekening houdend met uw huisstijl.

Lees meer over PlanoView

Bekijk hoe enkele van onze klanten hun omgevingsdocumenten toegankelijk maken in PlanoView:

PlanoView uitproberen

U kunt PlanoView gedurende 3 maanden geheel vrijblijvend uitproberen.

Contact