IDgis levert OpenStreetMap tileset

IDgis heeft voor diverse opdrachtgevers een OpenStreetMap data tile set gegenereerd in het RD stelsel (EPSG:28992). In tegenstelling tot de standaard projectie van OpenStreetMap zijndeze tile sets uitstekend te combineren met andere data in het RD-stelsel. OpenStreetMap biedt vrij te gebruiken geografische data aan, zodat gratis geografische ondergronden zijn te maken. Door de data als tiles aan te bieden aan de Geoide Viewer worden de kaarten razendsnel geladen.

OpenStreetMap (OSM) biedt een standaard kaartbeeld aan, maar u kunt ook kaarten op maat maken door eigen selecties van data te maken. Ook biedt de grote diversiteit aan data unieke mogelijkheden voor het maken van uw eigen zoekingangen in de kaart. IDgis wil u graag van dienst zijn bij het maken van tile sets, ook met andere symboliek en/of andere selecties uit de OSM database voor specifieke toepassingen.

Wilt u weten of tiling van OpenStreetMap data ook iets is voor uw organisatie, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink.

> Bezoek de OpenStreetMap site.

> Lees meer over Tiling en caching