IDgis is verhuisd!

Op 1 maart is IDgis verhuisd naar Rijssen. IDgis beschikt nu over een ruimer en moderner kantoorpand. 

Directeur Herman Assink is uiterst tevreden over het verloop van de verhuizing en over de mogelijkheden van het nieuwe pand:

“We hebben de verhuizing tussen de bedrijven door goed kunnen voorbereiden. Door het weggooien van veel oude meuk, zoals we hier in Twente zeggen, zijn we vanzelf een veel digitaler kantoor geworden.  Dinsdag 1 maart zijn we in één dag overgegaan. Aan het eind van de middag waren we alweer operationeel. Dit kantoor is representatiever en veel geschikter om klanten te ontvangen. Klanten kunnen op ons eigen terrein parkeren en station Rijssen is op loopafstand. Het pand heeft veel ruimte, beschikt over airconditioning en biedt gelegenheid voor het houden van vergaderingen en cursussen. Uiteraard willen we de overstap een officieel en feestelijk tintje geven, maar dat zal later dit jaar volgen.

Onderstaande foto is een impressie van het nieuwe kantoor van IDgis. Op de gevel is het logo zichtbaar en de tekst “Geografische Software”. Herman Assink: “We wilden op de gevel geen lange verhalen en toch aan de voorbijgangers laten zien, wat we binnen aan het doen zijn, vandaar de term Geografische Software.”Ons nieuwe post- en bezoekadres is:

Boomkamp 16
7461 AX Rijssen

Tel: 0548-367280
Fax: 0548-367278

(oude adres: Dorpsstraat 24b, Postbus 15, 7450 AA, Holten)