STOP/TPOD naar GeoPackage Export

IDgis biedt de mogelijkheid om een GeoPackage export te maken van STOP/TPOD. Hierdoor kan je de geo en annotaties uit omgevingsdocumenten (omgevingsplannen, omgevingsverordeningen, projectbesluiten etc.) in elk "standaard" GIS programma zoals QGIS, ArcGIS, en FME gebruiken, en combineren met je eigen data-lagen. 
GeoPackage logo

Eenvoudig STOP/TPOD gebruiken in standaard GIS

IDgis biedt de mogelijkheid om een GeoPackage export te maken van STOP/TPOD. Hierdoor kan je de geo en annotaties uit omgevingsdocumenten (omgevingsplannen, omgevingsverordeningen, projectbesluiten etc.) in elk “standaard” GIS programma zoals QGIS, ArcGIS, en FME gebruiken, en combineren met je eigen data-lagen. 

GeoPackage  is een internationale open standaard waarmee je geografische informatie kunt uitwisselen. GeoPackage biedt het voordeel dat het makkelijk en zonder veel achtergrondkennis te gebruiken is. Lees meer over GeoPackage.

Gratis download

Wij bieden de GeoPackage export na registratie gratis aan. Je kunt via bovenstaande knop naar de registratie-/downloadpagina

"De GeoPackage export gebruiken we om in andere applicaties , zoals onze 3D omgeving, de regelgeving te tonen. We houden zo geo en tekst bij elkaar zonder te "copy/pasten" en het werkt mooi samen met PlanoView om het plan verder te bekijken."
Boudewijn de Hoop
Jasper Swager
Provincie Utrecht