IDgis op geslaagde Geobuzz 2015

Banner2015

GeoBuzz was busy. IDgis heeft als standhouder de laatste ontwikkelingen laten zien rondom GeoPublisher en PlanoView. Bovendien sponsorde IDgis 2 studenten. De pitch in 3 minuten voor de studenten werd goed ontvangen. Herman Assink liet zien dat er redenen genoeg zijn om voor leuk werk richting Rijssen te gaan. De huizenprijzen, het succes van de Twentse voetbalvrouwen en de prima leefomgeving. Bovendien: IDgis, altijd wat te doen! Bekijk vacature.

GeoPublisher is onze succesvolle cloud oplossing voor het ontsluiten van geo-data, waarbij de actualiteit van de gepubliceerde data is gegarandeerd.

GeoPublisher is nu uitgebreid met een device onafhankelijke viewer en faciliteert zoeken naar data á la Google. Met deze uitbreidingen is GeoPublisher een allround oplossing en interessant voor elke organisatie met eigen ruimtelijke data. Door het eenvoudige beheer is de oplossing voor beheerders laagdrempelig.

Ook rondom PlanoView is het niet stil geweest. PlanoView is de moderne ro-viewer, voor het in optimale samenhang raadplegen van kaarten en planteksten. De gebruikerservaring van PlanoView is verder verbeterd en bovendien is PlanoView nu ook geschikt voor Gebiedsgerichte Besluiten. Diverse provincies werken al geruime tijd met PlanoView, daarnaast neemt de belangstelling van gemeenten toe. Onze PlanoView hosted oplossing is vooral voor deze doelgroep interessant, omdat geen eigen expertise nodig is en tegen lage instapkosten  een complete oplossing in huis wordt gehaald. 


> Nieuwsbrieven Geobuzz
> Lees meer over PlanoView
> Lees meer over GeoPublisher