Webgis powered by QGIS

IDgis introduceert GeoBlik powered by QGIS. GeoBlik is een generieke GIS web viewer gebaseerd op het wereldwijd gebruikte open source platform QGIS.  Met GeoBlik maakt u in één handeling WMS&WFS services en een WebGIS viewer op basis van een QGIS Desktop project. Services en viewer hoeft u dus niet apart te configureren. Bovendien is de symboliek van kaartlagen in de viewer identiek aan die in QGIS Desktop. Dat zijn belangrijke voordelen! GeoBlik is volledig ingericht voor de Nederlandse markt. Het is Nederlandstalig en ondersteunt RD-coördinaten en WGS 84. Wij hosten en richten de viewer voor u in, zodat u meteen aan de slag kunt.  Via uw eigen beheerpagina kunt zelf kiezen welke databronnen u wenst te gebruiken in de viewer. Uiteraard bieden wij ondersteuning indien nodig. Bekijk GeoBlik hosting pakketten.

Viewer en hosting pakketten

IDgis biedt drie GeoBlik hostingpakketten aan. Elk pakket is inclusief GeoBlik web viewer, hosting en help-desk ondersteuning.

GeoBlik Basis

Met GeoBlik Basis kunt u met QGIS Desktop een kaart opmaken en in GeoBlik ontsluiten door het QGIS project met de bijbehorende data (GeoPackage bestanden) naar de GeoBlik server te kopiëren. Hiervoor is de web-based file-manager, FileBrowser, beschikbaar. GeoBlik basis biedt:

Tarief

GeoBlik bestaat uit web viewer, hosting en help-desk ondersteuning. U betaalt eenmalig  € 750,00 en vervolgens € 150,00 per maand (excl. BTW). Dit is inclusief een dagdeel introductiecursus Beheer GeoBlik. Voor deze cursus wordt basiskennis van QGIS Desktop bekend verondersteld.

GeoBlik Plus

Met GeoBlik Plus krijgt u naast alle functionaliteit van GeoBlik Basis ook:

Tarief

Prijs op aanvraag

GeoBlik Totaal

GeoBlik Totaal is ideaal voor GIS-experts die de volledige potentie van GeoBlik willen benutten. Met GeoBlik totaal krijgt u naast alle functionaliteit van GeoBlik-plus:

Tarief

Prijs op aanvraag

Contact