ECW hosting van luchtfoto’s

EcwHostingCloud

Steeds meer gemeenten maken gebruik van luchtfoto’s. Deze luchtfoto’s – in de vorm van ECW bestanden – kunt u via onze cloud oplossing eenvoudig beschikbaar stellen via het web. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van uw luchtfoto bestanden. Deze dienst van IDgis past naadloos in een algemeen streven om open data via de cloud of SaaS oplossing beschikbaar te stellen aan publiek, burgers en partners. Als gemeente heeft u geen aanvullende kennis nodig om uw dienstverlening op deze wijze te professionaliseren.

Snelle betrouwbare hosting

IDgis is specialist op het gebied van het ontsluiten van data via services. Ten behoeve van uw ECW bestanden richten wij snelle en betrouwbare web services (WMS en WMTS) in. De services zijn voorzien van uitgebreide monitoring. Hierdoor kan IDgis een hoge beschikbaarheid garanderen. Bovendien krijgt u inzicht in het gebruik van uw luchtfoto’s door uw afnemers. 

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal gigabytes dat u laat hosten. Hoe meer gigabytes, hoe hoger uw korting. 

Meer informatie

Stuur ons de link naar uw ECW bestand en wij zorgen voor de publicatie via het web. Of stuur ons een bericht met uw specifieke wensen/vragen.