Bouw ArcGIS Viewer(s) met GeoPublisher geodata

Bent u gebruiker van de ArcGIS online WebApp? Dan kunt u nu direct mbv de GeoPublisher services uw ArcGIS viewer(s) opbouwen, inclusief specifieke ArcGIS functionaliteit. IDgis heeft op initiatief van de provincie Utrecht deze interessante optie voor ArcGIS gebruikers toegevoegd aan GeoPublisher. 

ArcGISRESTApiSchema

Ideale combinatie

GeoPublisher is de cloudoplossing van IDgis voor het publiceren van geodata via webservices. Met de nieuwe ArcGIS-REST-API kunt u nu de kracht van GeoPublisher en ArcGIS online combineren, terwijl u de data niet hoeft te hosten via ArcGIS online. De geodata die via GeoPublisher worden gepubliceerd zijn direct toepasbaar voor het bouwen van de viewers via ArcGIS. Dit is inclusief de specifieke ArcGIS functionaliteit zoals filteren, tabelinformatie, veldbewerkingen enz.  Actualisatie van de geodata vindt in GeoPublisher automatisch plaats, dus ook de kaartlagen in uw ArcGIS viewers zijn daardoor altijd up-to-date. Bovendien is de data 7/24 beschikbaar doordat GeoPublisher voldoet aan hoge beschikbaarheids- en performance eisen.

Lage tarieven

GeoPublisher is open source software zonder licentiekosten. U betaalt alleen voor de dataopslag (hosting) naar rato van de hoeveelheid data, tegen scherpe tarieven.

Meer informatie

{loadposition MeerInformatieKevinNoHeader}