Wie zijn wij?

IDgis is een advies- en ontwikkelingsbureau op het gebied van geografische informatie systemen (GIS). U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij analyse, ontwerp en bouw van systemen voor het optimaal beheren, ontsluiten en weergeven van ruimtelijke data. Wij zijn gespecialiseerd in Open Source software. 

TabletPerspectiefSamengesteld 600px
 

Team van specialisten

IDgis bestaat uit een team van specialisten op het gebied van GIS, internet- en databasetechnologie. Nauwe samenwerking met eindgebruikers en een iteratieve werkwijze zien we als noodzakelijk voor succes.

Meerwaarde voor u als klant

IDgis staat voor infrastructurele (I) en doelgerichte (D) oplossingen. Infrastructureel  is synoniem voor duurzame en eenvoudig te onderhouden producten. Doelgericht, omdat wij gaan voor oplossingen die optimaal aansluiten op de werkprocessen van uw organisatie. Ons streven is een zo efficiënt mogelijk ontwikkelproces, met zo groot mogelijke waarde voor u als klant. Agile en Lean zijn de methodes waar wij onze werkwijze op baseren. 

Andre Weijmer

"De samenwerking met IDgis is prima. Dit is geen verrassing want we hebben eerder met IDgis samengewerkt. Jullie denken heel goed mee binnen de mogelijkheden."  André Weijmer over GeoPublisher, 
Beleidsmedewerker Uitvoering (GIS), Provincie Overijssel

> Lees meer over onze werkwijze.

Open Source specialist 

IDgis ontwikkelt GIS systemen, die bij voorkeur als Open Source Software worden aangeboden. IDgis ontwikkelt eigen (open source) producten zoals PlanoView, Geoide en DynaCAP, ontwikkelt mee aan Open Source projecten en voert maatwerk opdrachten uit. Tot onze klanten behoren voornamelijk overheidsorganisaties zoals provincies, gemeenten, landschappen, regionale uitvoeringsdiensten, politie en rijksoverheid. IDgis participeert ook regelmatig als specialistische partner bij grootschalige ICT projecten.

> Lees meer over onze producten.

> Lees meer over onze projecten.

Voor organisaties met ruimtelijke data

IDgis levert voornamelijk aan overheid, semi-overheid en andere organisaties met eigen ruimtelijke data. 

Tot onze opdrachtgevers behoren:

  • Ministerie I&M 
  • Ministerie EL&I
  • Provincies Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Limburg, Noord-Holland, Flevoland, Groningen
  • GBO-Provincies/Bij12
  • Omgevingsdienst regio Utrecht
  • Politie: o.a. Noord-Oost Gelderland, Rotterdam-Rijnmond, Friesland, IJsselland
  • Diverse gemeenten
  • Diverse Landschappen
  • e.a.

Lees meer over onze opdrachtgevers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink

Herman Assink Directeur IDgis BV
 X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen