Klanten rentmeesters kunnen dankzij Geoide Plugin nu zelf contracten raadplegen.

In de Contracten Administratie Webapp (CA-Webapp) zit nu objectautorisatie. Klanten van rentmeesterskantoren kunnen via de CA-Webapp nu hun eigen dossier/contracten inzien. De webapp toont in de viewer alleen de percelen van de desbetreffende klant. Na klikken op het perceel ziet de klant de contractgegevens in een overzichtelijk deelvenster.  

ca webapp illustratie

Koplopers

De rentmeesterskantoren Overwater, 't Schoutenhuis en Verhagen zijn de eersten die deze nieuwe functionaliteit aan hun klanten aanbieden. Dit betekent dat klanten direct informatie kunnen inzien, die voorheen alleen in het bijzijn van de rentmeester zelf konden worden geraadpleegd. De dienstverlening van deze rentmeesterskantoren is hierdoor transparanter en effici├źnter geworden.

Handzame viewer

De objectautorisatie plug-in is de meest recente uitbreiding van de functionaliteit binnen de Geoide webviewerfamilie. Geoide is de moderne handzame viewer van IDgis. Geoide is een lichtgewicht viewer voor organisaties die graag zelf de touwtjes in handen hebben. U kunt, zonder specialistische kennis, uw viewer naar eigen inzicht en behoefte inrichten. U kiest zelf welke functionaliteit (plug-ins) u aanzet. In een mum van tijd maakt u voor elk doel een aparte viewer, die u als intranet, afgeschermde of als publieke viewer kunt inzetten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink

Herman Assink Directeur IDgis BV
 

Wat is CA3?

De CA-Webapp is onderdeel van CA3 van Meulenkamp Automatisering. In CA3 kunnen alle contractgegevens worden vastgelegd zoals van pacht-, huur- en zakelijk recht contracten, maar ook zelf toegevoegde contractsoorten. Door koppelingen te leggen met contractpercelen kunt u contracten direct zichtbaar maken in GIS zonder tussenkomst van een GIS-specialist. Via overzichten kunt u diverse totaaltellingen, formulieren en lijsten maken o.a. van gekoppelde (delen van) kadastrale percelen. > Lees meer over CA3
X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen