Hosting


software

IDgis biedt hosting aan voor producten en projecten van onze opdrachtgevers. Het grote voordeel voor onze klanten is dat er één aanspreekpunt is voor zowel het product als de hosting. In de praktijk zijn eventuele problemen daardoor sneller verholpen.

Ook als u nog geen klant van ons bent, kunnen wij voor aantrekkelijke tarieven hosting aanbieden, eventueel in combinatie met onderhoud van uw applicaties. IDgis biedt tevens ECW hosting van luchtfoto's aan tegen aantrekkelijke tarieven.

Krachtige hardware

IDgis maakt gebruik van meerdere datacenters op verschillende locaties met redundante verbindingen met internet en Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). We maken daarbij gebruik van krachtige up-to-date hardware en uitgebreide monitoring, zodat de performance van onze producten maximaal is en wij de quality of service eisen ruimschoots halen.

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van onze hosting zijn:

  • GeoPublisher
  • Centraal Data Systeem voor GBO-Provincies
  • Geoloket (Omgevingsdiensten Zuid-Oost Utrecht en Zuid-Holland)
  • ConceptPlannen (Provincie Limburg)
  • PlanoView (diverse provincies)

 

ECW hosting voor luchtfoto's
EcwHostingCloud

IDgis biedt ECW hosting van luchtfoto's aan tegen aantrekkelijke tarieven. Ten behoeve van uw ECW bestanden richten wij snelle en betrouwbare web services (WMS en WMTS) in. De services zijn voorzien van uitgebreide monitoring. Hierdoor kan IDgis een hoge beschikbaarheid garanderen. Bovendien krijgt u inzicht in het gebruik van uw luchtfoto's door uw afnemers.

Lees meer over hosting van ECW bestanden ...

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink

Herman Assink Directeur IDgis BV
 X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen