Geoide

GeoideLogo

Met Geoide kunt u GIS informatie via intra- en internet snel en gemakkelijk presenteren. Geoide is een betaalbare en solide GIS-oplossing voor het ontsluiten van Geo-informatie.

Geoide is Open Source software, met als gevolg dat er geen licentiekosten hoeven worden betaald. Geoide ondersteunt de OpenGIS-standaarden en is daarmee up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in de GIS-wereld. Door het gebruik van Flash is Geoide opvallend snel, bijzonder gebruiksvriendelijk en door iedereen te gebruiken.

Eenvoudig zelf configureren

Author

Geoide Software bestaat uit de Geoide Viewer voor het weergeven en editen van kaarten via de webbrowser en de Geoide Author, de gebruikersvirendelijke GUI, waarmee u de viewer zelf kunt configureren. U kunt onderdelen één keer configureren en vervolgens meerdere keren gebruiken. Ook kunt u voor verschillende gebruikersgroepen specifieke configuraties maken.

Voorbeelden

Geoide wordt door diverse organisaties gebruikt als intranet en/of internet toepassing.

> Het Geoloket van de Omgevingsdienst regio Utrecht 

ScreenshotMDZOU2

Dynamisch GIS

Geoide is dynamisch gemaakt in DynaMap. In deze optionele module kunt u GIS informatie als functie van de tijd presenteren. Eén van de toepassingen is het monitoren van verspreiding van dierziekten, waarbij meldingen over uitbraken van ziekten geografisch in de tijd worden weergegeven. Lees verder ...

Meer informatie

> Bezoek de Geoide website

Wilt u meer informatie of wilt u meer weten over IDgis en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Herman Assink


Herman Assink

 
X
Cookie voorkeuren
Wij gebruiken onderstaande cookies op onze website.
Accepteren
Afwijzen
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accepteren
Afwijzen